OMKRING NIKOLAJ

 

Photo of Nikolaj With Lauritsen, when he was an intern at commercialgroup

Den som folk kalder “sterotypisk nørd”

Jeg har altid været vilde med tegneserier og spille videospil. Da jeg var barn læste jeg meget ‘Dragon ball’, Anders and blade og Jumbo bøger. Senere hen begyndte jeg at interessere mig meget for amerikanske tegneserier, altså Spider-man, Superman, Batman, Wolverine og mange flere. Har efterhånden fået en god samling..

..Så jeg har rigeligt at læse, men bunken vokser og vokser kun! Jeg samler også lidt på diverse små nørdet ting. Figurer, laser tegninger, generelt ting fra f.eks. tv serier, videospil eller tegneserier. Jeg har et skab som er fyldt med sådanne ting

IMG_20160819_133028Mit ‘geek cupboard’!

Som sagt så spiller jeg også mange videospil, jeg har blandt andet en Playstation, Nintendo Wii U og New Nintendo 3DS. Dog spiller jeg for det meste på min computer, hvor jeg har over 100 spil til, hvilket virker ret så meget, men jeg køber oftest spil på Humblebundle hvor pengene går til velgørenhed, og så får man måske 7 eller 10 forskellige videospil til gengæld, WIN WIN!

Går op i den dystre dybde

Noget jeg elsker, er når f.eks. TV serier går i dybden af folks følelser, den dystre eller positive dybde, at de forklarer hvordan deres karaktere har det, hvordan de tænker og føler, et eksempel fra TV serien ‘Daredevil’ sæson 2:

Glad for musik

Jeg er rigtig glad for musik, der er meget jeg godt kan lide at høre, dog er der også meget jeg ikke kan lide at høre. Her for tiden lytter jeg til et band der hedder ‘LisErStille’. En af de sange jeg syntes bedst om er ‘Liserstille – Myte‘, det er en ørehænger! Jeg kan også godt  lide klassisk musik, noget Mozart skader skam aldrig, så kan jeg også godt lide noget godt gammeldags rock & metal, som f.eks. Metallica, Ozzy Osbourne, Aerosmith og Alphaville!

Jeg kan godt lide at støtte musik skabere, da jeg kender et par stykker som gerne vil leve af at lave musik, og så syntes jeg også at det er generelt god stil.